И Георги Блажев се напъна  да сготви нещо за гостите

...
И Георги Блажев се напъна  да сготви нещо за гостите
Коментари Харесай

Георги Блажев и Деси Банова най- досадни в Черешката

И Георги Блажев се напъна  да сготви нещо за гостите си в „ Черешката ”. Той бе показан като занаятчия на перото и ко- водещ на оповестеното за жалко предаване на Гала. А конфликта си с един по-модерен котлон, който го изтеза да го пусне, той дефинира като пронизителен змей.

Естествено „ комплицирания ” апарат му сътвори ред главоболия, само че Блажев въпреки всичко съумя да се оправи със задачата да сервира на гостите три разнообразни разядки, в композиция  с пърленки със сода. Които писателят единствено опече защото приятелката му авансово бе омесила тестото. Имаше и свежа салата, за главно пиле със сос „ Алфредо ”, а авансово квалифицирания десерт бе „ Тирамису „

Само, че на феновете,, на които им се наложи за повторно да гледат епизода с Блажев го оплюха в мненията си: „ Този, който не можа да включи котлона очевидно е доста горд и прекомерно бърбори. Каза 46 пъти, че е публицист, 37 пъти, че е висшист и 52 пъти, че го дават по малкия екран, нищо, че не умее да готви и има единствено две написани книги! ”

Не по-малко негативизъм се изля и върху президентската брачна половинка:  „ А тая Деси Плевнелиева не мога да я чувам по какъв начин се лигави. Каква тематика подхвана на масата, за кърмене. Как се доила по летищата, ами да си бе стояла при бебето или да го вземе със себе си, а не да обикаля света по всякакви конгреси, където не й е мястото! ”

Тагове: new Черешката на тортата Георги Блажев Деси Плевнелиева
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР